Klanttevredenheid
9
Miss Vinylla

Wil je Miss Vinylla boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Miss Vinylla voor een evenement.

Biografie Miss Vinylla

Missi Vinylla is te boeken als solo en duo.


U vraagt zij draait! Muzikaal entertainment met een theatraal tintje. Deze retro dame draait singletjes op verzoek. Speelt een muzikale quiz en zorgt ervoor dat ieder event een muzikaal feestje wordt! Miss Vynila is mobiel en 'wandelt' door het publiek. Met twee draaitafels en een mengpaneeltje draait ze het ene na het andere singletje. Met een goede geluidsset zorgt zij voor het juiste volume passend bij de gelegenheid. Ook te boeken als duo.

Bijzonder geschikt voor de feestdagen, kerstborrels en nieuwjaarsrecepties! Met natuurlijk toepasselijke singletjes uit de oude doos.

De Vinylla’s duo  – als mobiele DJ act met quiz
Aan de kant voor de meest swingende ‘heupen’ van het land. Overal waar De Vinylla’s met hun mobiele dj act verschijnen, zetten mensen grote ogen op. Worden oren gespitst, krullen mondhoeken omhoog en komen benen in beweging. Schateren om die foute discohit van toen. Wegzwijmelen bij suikerzoete lovesongs. Meezingen met de betere smartlappen. Of deelnemen aan de pop quiz en plotsklaps in de prijzen vallen. Gezellig!

Queen Vinylla solo – als mobiele retro DJ
DJ Queen Vinylla tovert hits van vroeger en nu uit haar rijkelijk gevulde platenkoffer. Even een plaatje aanvragen? Doen! Zelf snuffelen in de platenbak met singletjes? Mag! Het brengt gedeelde herinneringen naar boven en maakt de tongen los. Dj Queen Vinylla draait singles uit de 50’s, 60’s & 70’s. Zij staat bekend om haar unieke collectie en haar zeer passende muziekkeuze voor ieder evenement. Afhankelijk van de wens en het soort feest of evenement, worden met de grootste zorg de meest passende singles geselecteerd.

 

Miss Vinylla boeken doe je bij Viking Entertainment!

Miss Vinylla boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Miss Vinylla
Miss Vinylla
Miss Vinylla
Miss Vinylla
Miss Vinylla
Miss Vinylla
Miss Vinylla
Miss Vinylla
Miss Vinylla
Miss Vinylla
Miss Vinylla
Miss Vinylla

Miss Vinylla boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Miss Vinylla
Miss Vinylla
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095