Klanttevredenheid
9
Miss K8

Wil je Miss K8 boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Miss K8 voor een evenement.

Biografie Miss K8

Met haar legacy gebouwd op de sterke fundamenten van volharding, toewijding en een eeuwige liefde voor muziek, is het geen verrassing dat Miss K8 een van de invloedrijkste koplopers is in de Hardcore-scene. Opkomend tot internationale roem heeft Miss K8 de industrie veroverd met een arsenaal aan prachtige Hardcore-hits en een wereldwijde agenda vol dynamische optredens. Ze heeft ook haar prestigieuze positie in de DJ Mag Top 100 zeven opeenvolgende jaren veiliggesteld, waarbij haar huidige positie in de lijst haar hoogste tot nu toe is: #53.

Bekroond als de "Godin van Hardcore" heeft Miss K8 een gedurfde 'St8ment' gemaakt met haar pas uitgebrachte album 'Eclipse', dat een stijlvolle selectie krachtige klappers bevat die haar brede muzikale visie weergeven. Hits van het album zoals 'You Can't Stop Me', 'The Last Spartan', 'Legacy' en 'Dope Sh!t' worden allemaal aangedreven door sterke techniek en een verlangen naar het buitengewone.

De magnetische aantrekkingskracht van Miss K8 op het podium is simpelweg betoverend, want ze blijft altijd de ultieme sfeer creëren tijdens haar sets. Maar laat je niet misleiden door haar opvallende schoonheid - Miss K8 is niet bang om een slagveld op de dansvloer te creëren!

Miss K8 boeken doe je bij Viking Entertainment!

Miss K8 boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Miss K8
Miss K8
Miss K8

Miss K8 boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Miss K8
Miss K8
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095