Klanttevredenheid
9
Mink

Wil je MINK boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van MINK voor een evenement.

Biografie MINK

MINK HARPROCK is geformeerd door harpiste Janne-Minke "Minky" en drummer Tom. Hun liefde voor de rockmuziek uit de jaren 80 vertaalt zich in de te gekke band,  MINK.Door het gebruik van elektrische harp en nieuwe creatieve arrangementen krijgen de nummer 1 rockhits uit deze periode een nieuwe dimensie.

Terwijl Janne-Minke afstudeerde aan het conservatorium in Enschede, studeerde Tom aan het Berklee College of  Music in Boston. De klassieke opleiding van Janne-Minke kan ze optimaal gebruiken in de rockmuziek van de tachtiger jaren. Naast E.D. speelt Tom regelmatig met bassist, Mr. Ian Stewart, van de wereldberoemde band "Supertramp" in diverse projecten.

Samen met 4 geweldige muzikanten en een waanzinnig stemgeluid van zanger Timothy, staan zij garant voor 1 x 90 minuten melodieuze rock. Alle songs zijn herkenbaar en nemen de mensen mee terug naar de "Good Old Eighties". Denk aan: Kiss, Frank Stallone, Alice Cooper, Toto, of John Farnham. De demo’s zijn in de UK, Duitsland en de Verenigde Staten bijzonder goed ontvangen en staat een tour als support act op stapel.

MINK is:
Janne-Minke "Minky", Elektrische Harp
Timothy, Leadvocals en Gitaar
Dennis, Gitaar, vocals
Ruben, Basgitaar en Vocals
Claudette, Hammond,Toetsen en Vocals
Ruben,Gitaar
Tom, Drums en Vocals

MINK boeken doe je bij Viking Entertainment!

MINK boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Mink
Mink

Mink boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mink
Mink
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095