Klanttevredenheid
9
Mile

Wil je Mile boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mile voor een evenement.

Biografie Mile

Mile begon zijn carrière als veelbelovend muziek- en tekstschrijver in het voormalige Joegoslavië. Diverse grote hits van hem kwamen terecht in de top van de internationale hitlijsten, in totaal goed voor een verkoop van meer dan 1 miljoen singles.

Als zanger ontpopte Mile zich als een innemend vocalist, maar in eerste instantie blijft hij een technisch ontwikkelde gitarist. Hij maakt gebruik van diverse gitaren en eigen orkestbanden waardoor het repertoire zeer breed en internationaal is. Ook is Mile akoestisch in te zetten voor de ontvangt van uw gasten.

Deze  veelzijdige virtuoos brengt muziek uit alle hoeken van de wereld en uit alle tijden: Mediterranée, Gipsy, Latin, easy listening, Russisch, Grieks, Italiaans, rock
'n' roll, …

Mile boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mile boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Mile

Mile boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mile
Mile
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095