Klanttevredenheid
9
Mike van Dijk

Wil je Mike van Dijk boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mike van Dijk voor een evenement.

Biografie Mike van Dijk

De Act
Het is geen Stevie Wonder, maar Mikey Wonder (Mike van Dijk). Hij draait feilloos alle platen aan elkaar van dance tot hip hop en van jaren ’80 hits tot de nieuwste top 40 hits. Daarnaast pakt hij ook nog eens de microfoon om zelf wat live repertoire ten gehore te brengen. Dan komen er liedjes van o.a. Guus Meeuwis, Bon Jovi, Elton John, Andre Hazes, Robbie Williams en Tino Martin. En tijdens een boeking van Mikey Wonder zal zeker de ‘Pianoman’ van Billy Joel niet ontbreken!
De piano
Wat uniek is aan deze DJ en zang act is dat Mikey Wonder z’n DJ Booth een sjieke witte vleugelpiano is. Voor de meer casual feesten of in kroegen staat Mikey Wonder met een bruincafé piano op het podium. Dit zorgt voor een geweldige eyecatcher op uw evenement of feest. Daarnaast heeft Mikey ook nog een mooie elegante lichtshow bij.
Boekingen van Mikey Wonder
Wil je Mikey Wonder boeken dan ben je gegarandeerd van een super DJ én zanger die elk feest weet om te toveren tot een knalfeest maar wel met alure. Voor boekingen van artiesten als Mikey Wonder zit je bij Viking Entertainment goed. Wij informeren je graag en vrijblijvend over de kosten en mogelijkheden van de zingende DJ Mikey Wonder. Via deze website kun je Mikey Wonder direct online boeken of eerst een optie aanvragen. Vul daarvoor het boekingsformulier in. Je kun ook altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over de boekingen van Mikey Wonder of wanneer je hem graag wil inhuren.

Mike van Dijk boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mike van Dijk boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Mike van Dijk
Mike van Dijk
Mike van Dijk

Mike van Dijk boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mike van Dijk
Mike van Dijk
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095