Klanttevredenheid
9
Mikey Nice

Wil je Mikey Nice boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mikey Nice voor een evenement.

Biografie Mikey Nice

Mikey Nice is een vak apart. Geen DJ die zo onbevangen de knoppen bedient, geen glimlach die je zo onberoerd laat. Gespekt met een muzikale kennis waar je u tegen zegt manoeuvreert Mike zich moeiteloos langs elke genre. Met een wervelwind aan energie zorgt hij waar dan ook voor een onvergetelijke avond. 

Niet voor niets geniet hij residenties bij Kris Kross, Super Social, Disco Dolly, Het Partyfeest en Lobi, en gooit hij hoge ogen met zijn eigen en razend populaire 'The Pineapple Club'. Lowlands, Mysteryland, AOA, Partyfestival.. we kunnen beter zoeken naar een festival waar hij deze zomer niet stond, ware het niet dat die er praktisch niet zijn. Mikey neemt je moeiteloos mee op reis waarvan de bestemming onherroepelijk uitzinnige extase is. 

Mikey Nice boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mikey Nice boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Mikey Nice

Mikey Nice boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mikey Nice
Mikey Nice
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095