Klanttevredenheid
9
Michiel Vos

Wil je Michiel Vos boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Michiel Vos voor een evenement.

Biografie Michiel Vos

Michiel Vos (1970) is journalist, jurist en Amerika-correspondent met zowel een Nederlandse als Amerikaanse nationaliteit.

Michiel verhuist samen met zijn vrouw Alexandra Pelosi naar Amerika om te werken aan ‘Diary of a Political Tourist’, een film over de verkiezingen van 2004. Daarna produceert hij nog vier andere documentaires. Na de geboorte van zijn kinderen vraagt hij staatsburgerschap in Amerika aan en werkt hij samen met zijn vrouw aan de film ‘Citizen USA’, waarvoor ze de Amerikaanse staatsburgerschap ceremonies in alle vijftig staten bijwonen.

Michiel Vos boeken

In 2013 en 2014 presenteert en regisseert hij zeven afleveringen van zijn eigen tv show ‘My America’, een vierdelige documentaire-essay over zijn zoektocht naar zichzelf als een Amerikaan. Voor het tweede seizoen gaat hij nog een stapje verder door zijn persoonlijke verhaal te vertellen over de ‘two America’’s, die hij elke dag ervaart.

Momenteel is Michiel werkzaam als Amerika-correspondent voor verschillende Nederlandse en Belgische televisie- en radionetwerken. Zo is hij geregeld te zien bij ‘RTL Boulevard’ en is hij wekelijks te horen op de radio bij ‘De Wild in de Middag’ op NPO Radio 2. Daarnaast is hij ook regelmatig te zien als verslaggever bij ‘MSNBC TV’ in de Verenigde Staten. Eerder was hij ook te zien bij ‘RTL Late Night’ als Amerika deskundige.

Michiel Vos boeken als dagvoorzitter of spreker

Michiel Vos zijn ervaring gecombineerd met zijn kennis over de Amerikaanse politiek heeft hem gemaakt tot een veelgevraagd dagvoorzitter en spreker. Zo gaf hij onder meer lezingen voor ING, Rabobank, Theodoor Gilissen Bankiers N.V en BKB.

Michiel Vos boeken doe je bij Viking Entertainment!

Michiel Vos boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze spreker. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Michiel Vos

Michiel Vos boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Michiel Vos
Michiel Vos
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095