Klanttevredenheid
9
Michael Amani boeken

Wil je Michael Amani boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Michael Amani voor een evenement.

Biografie Michael Amani

De Belgische DJ Michael Amani is niet te stoppen! In 2022 heeft hij flink doorgepakt met een overvolle Festival agenda in België. Na zijn successen in zijn geboorteland, verspreidt de olievlek zich nu ook uit naar Nederland. Mede door zijn vele video’s op TIKTOK, waarin hij viral gaat met unieke (techno) memes en bootlegs, staat Michael Amani aan de rand van zijn doorbraak in Nederland. Aankomend seizoen zul je hem op veel festivals gaan zien.
 
Wanneer Michael Amani met zijn debuut single ‘Feels Like I Do’ (1,8 miljoen spotify streams) kwam in 2018, was hij daarmee de eerste Belg die mocht releasen op het label van Martin Garrix. Niet veel later stond Amani als voorprogramma van Martin Garrix op Ushuaïa (Ibiza) en volgde meerdere releases op het label en highlight shows op Tomorrowland, Balaton Sound en Shalvata (Tel Aviv).
 
Sindsdien zagen we nog een heleboel A-list releases van Michael, die samen miljoenen streams genereerden en support kregen van de grootste namen in de scene zoals Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Lost Frequencies, Sam Feldt en meer. Na 2020 bewees Michael Amani nog maar eens wat voor creatieve en innovatieve artiest hij is. Het uniek combineren van content met zijn shows en meme techno zorgde voor vele virals en 50 miljoen+ views op TikTok. Of dat nog niet genoeg was kreeg hij ook groot succes op YouTube met zijn Partyvlogs en ‘Among Us’ series.
 
Met zijn dynamische DJ stijl is Michael Amani de perfecte fit voor de beste clubs en festivals over heel België, Nederland en daarbuiten.
 
Helemaal opgeladen, vol enthousiasme en met een rugzak gevuld met nieuwe muziek is Michael Amani klaar om 2023 over te nemen
 

Michael Amani boeken doe je bij Viking Entertainment!

Michael Amani boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Michael Amani boeken
Michael Amani boeken
Michael Amani boeken
Michael Amani boeken
Michael Amani boeken

Michael Amani boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Michael Amani boeken
Michael Amani boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095