Klanttevredenheid
9
Melissa Lopes

Wil je Melissa Lopes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Melissa Lopes voor een evenement.

Biografie Melissa Lopes

Melissa komt uit een muzikale familie en ontdekte haar zangtalent toen ze door haar zus op het podium werd uitgenodigd om een liedje mee te zingen. Zowel zij als haar zussen waren verrast te horen hoe het klonk. Op dat moment was de missie duidelijk en heeft ze haar toenmalige mode opleiding ingeruild voor de muzikantenopleiding van het Albeda College, waar ze dit jaar afstudeert.

In 2016 bracht Melissa Lopes twee cover-medleys uit die enorm viral gingen met liedjes van o.a. Cho, Jonna Fraser, Broederliefde en Ronnie Flex. Haar unieke stemgeluid ontlokte veel positieve reacties en resulteerde in een platendeal bij het label Couture 33 van mede Rotterdammer Winne. De eerste EP is bijna een feit en zal in 2017 het licht zien.

Melissa Lopes boeken doe je bij Viking Entertainment!

Melissa Lopes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Melissa Lopes boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Melissa Lopes
Melissa Lopes
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095