Klanttevredenheid
9
MC Rems

Wil je MC Rems boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van MC Rems voor een evenement.

Biografie MC Rems

MC Rems boeken voor je evenement is de juiste keuze. MC Rems gaat in het dagelijks leven door als Remco van der Beek. Zijn carrière als MC begon op een feest van zijn vrienden. Na zijn eerste optreden als MC ontving hij veel positieve reacties en kreeg hij steeds meer interesse in de wereld van MC-ing. MC Rems leeft in een jongensdroom. In 2006 werd hij al benaderd door organisaties als X-factor events en Try before you die. Al snel daarna deed hij mee aan de MC contest van Q-Dance.

Daar viel zijn energieke persoonlijkheid en veelzijdigheid meteen op. Vanaf dat moment stond hij op de dikste feesten zoals Defqon 1, Emporium, Dance Valley, Wish Outdoor, Decibel, enz. Het succes van MC Rems reikt ook buiten Nederland. Met grote regelmaat trad hij op in het buitenland. Polen, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Schotland, Ierland en Turkije konden niet meer om de hyperactieve MC heen. MC Rems is een entertainer pur sang die van elke show één groot feest maakt. Zijn energie deelt hij graag met het publiek en hij wil bij elk evenement een memorabele beleving creëren. Hij staat niet alleen op de grootste feesten, de party’s in de kleinere zalen vindt MC Rems net zo leuk, als de energie maar goed is. Zijn doel: ‘Ik wil mijn ding kunnen doen op feesten en mensen meenemen naar een hoger level, het liefst wil ik één groot feest en gekkenhuis. Dat ze de volgende dag terug denken van: 'Wauw wat ging het daar los!’. Ooit wil hij een wereldtour maken, dat is zijn ultieme droom en hij stopt niet voordat zijn droom is gerealiseerd. Buiten het podium is MC Rems ook in de studio actief. Zo heeft hij geholpen met het produceren van tracks van Alpha² (In Time) en Ran-D (Bomb This Place). MC Rems boek je als je een alleskunner wil die al jaren een begrip is in de scene. Wil je p de hoogte blijven van MC Rems, volg hem dan op één van zijn social media kanalen. Facebook, Twitter, Instagram. 

Door MC Rems te boeken, krijg je een MC die niet te stoppen is. Er zit geen rem op MC Rems en daar staat hij ook voor. ‘Rammen in die tent en gas geven tot we niet meer kunnen!’. Bekijk hier de foto's van MC Rems.

 

MC Rems boeken doe je bij Viking Entertainment!

MC Rems boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
MC Rems

MC Rems boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
MC Rems
MC Rems
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095