Klanttevredenheid
9
Maurice

Wil je Maurice boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Maurice voor een evenement.

Biografie Maurice

BIOGRAFIE

Maurice Saelmans komt uit het Limburgse plaatsje Weert. Zingen is voor Maurice altijd een levensbehoefte geweest. Op jonge leeftijd stroomde het muziekbloed al door zijn aderen.

Na diverse bands als Game, Manilla werd Maurice in 2013 gevraagd als 1 van de leadzangers door de Party Award winnende band, Anderkovver, meest geboekte Coverband van Nederland.

Na vele succesvolle jaren met de band gaat Maurice nu solo verder, te boeken voor akoestische sets maar ook met muziekband, of gecombineerd dat maakt dat Maurice u een enorm repertoire kan aanbieden variërend van Hazes tot Tom Jones, en van Journey tot Jan Smit.

Dit maakt Maurice tot een allround zanger, inzetbaar voor ieder feest of event. Bruisend van energie geeft deze altijd enthousiaste zanger het publiek een avond om niet snel te vergeten. En……. verzoekjes mogen altijd!

Maurice boeken doe je bij Viking Entertainment!

Maurice boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze solist Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Maurice
Maurice
Maurice
Maurice
Maurice
Maurice
Maurice
Maurice
Maurice
Maurice
Maurice
Maurice

Maurice boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Maurice
Maurice
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095