Klanttevredenheid
9
Wil je Matthijs boeken voor een optreden? Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Matthijs voor een evenement.

Biografie Matthijs

Matthijs boeken dat doet u als u een geweldige pianoshow op uw evenement wil. Matthijs is met zijn avondvullend programma bij elke gelegenheid gegarandeerd succes. Als pianist treed Matthijs op bij bedrijfsfeesten, diners, bruiloften, enzovoorts. Waar Matthijs komt, is het een knalfeest, want stil zitten dat lukt niet als Matthijs achter de piano zit. Met zijn enthousiasme brengt hij een veelzijdige show waar verzoekjes altijd welkom zijn. Matthijs kan het allemaal spelen. Van Lionel Richie tot Joe Cocker tot André Hazes. U vraagt het, hij speelt en zingt het. Naast zijn One Man Band begeleidt Matthijs ook De SPAM! Band van de online talkshow SPAM! uit Eindhoven. Matthijs is een energieke pianist met een show, waar de voetjes van de vloer zullen gaan en de handjes in de lucht worden gezwaaid. Elke avond zal op zijn kop staan met zijn te gekke optreden, charme en interactie met het publiek. 

Matthijs – Pubquiz
Test je muzikale kennis in deze leuke, voor iedereen toegankelijke pubquiz. In de 2,5 uur durende quiz wordt door het herkennen van muziekfragmenten, foto’s en teksten in 4 rondes bepaald wie er het meeste van muziek en artiesten weet. Tussendoor speelt en zingt quizmaster Matthijs herkenbare en gezellige songs.

Matthijs boeken doe je bij Viking Entertainment!

Matthijs boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze ras entertainer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Matthijs boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095