Klanttevredenheid
9
Mark with a K

Wil je Mark with a K boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mark with a K voor een evenement.

Biografie Mark with a K

De in België geboren Mark Carpentier, ook wel bekend als Mark With a K, is een van de grootste namen in de harddance-scene. Mark is bekend om zijn energieke DJ-optredens die overal hysterie veroorzaken.Beginnend met een optreden bij de legendarische club Highstreet in Belgie, werd hij later gevraagd om op grotere evenementen te spelen. Binnen een paar jaar werd Mark With a K een headliner op enkele van de toonaangevende evenementen en festivals zoals Tomorrowland, Reverze, The Qontinent, Q-Base, Defqon 1., Decibel enzovoort.

Mark with a K boeken op jouw evenement

Naast het spelen op de grootste evenementen, bracht Mark in zijn eerste soloalbum 'My World' uit. Vervolgens werd zijn tweede album 'Harder' uitgebracht en daaropvolgend bracht hij zijn derde album 'Roll With Me' uit. Door drie succesvolle albums uit te brengen, kon MWAK zijn eigen evenementen organiseren, in samenwerking met Bass Events, in de Lotto Arena, Antwerpen. De eerste editie 'Forever Young' in was uitverkocht, gevolgd door een tweede succesvolle show 'The Next Level' in die de Lotto Arena in brand stak.

Ondertussen begon Mark With a K zijn eigen platenlabel getiteld NOIZE JUNKY. Door zijn eigen label te beginnen, verruimde MWAK zijn eigen horizon en stond hij jonge producenten toe nieuwe en opwindende muziek uit te brengen.

Mark with a K boeken

Wat later volgde was een jaar van verandering en evolutie, Mark With a K begon internationaal te spelen en een van zijn dromen om samen te werken met singer / songwriter Chris Willis kwam uit. De samenwerking heet 'Something More' en is nog steeds een blauwdruk voor het kenmerkende geluid van Mark With a K.

Mark with a K boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mark with a K boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Mark with a K
Mark with a K
Mark with a K

Persfoto's

Mark with a K boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mark with a K
Mark with a K
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095