Klanttevredenheid
9
Mari Experience Zakelijk

Wil je Mari Experience Zakelijk boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mari Experience Zakelijk voor een evenement.

Biografie Mari Experience Zakelijk

Mari van de Ven is de bekendste haar- en make up stylist van Nederland. In de 25 jaar die hij nu actief is heeft hij talloze celebrities onder handen genomen en veel trends gezet. Celebrities zoals Naomi Campbell, Prinses Stephanie van Monaco, Wendy van Dijk, Yolanthe Sneijder-Cabau, Sylvie Meijs en Tatjana Simic zijn een greep uit de namen die hij (regelmatig) in zijn stoel heeft gehad.
 
Mari Experience voor uw bedrijf
Alle kennis die Mari heeft deelt hij tijdens de intieme Mari Experiences. Door het hele land heeft Mari voor uitverkochte zalen gestaan om iedereen te voorzien van tips, tricks en om uit te leggen en te vertellen over de laatste mogelijkheden op het gebied van beauty. Het is nu mogelijk om de Mari Experience bij uw bedrijf langs te laten komen. Een presentatie, productlancering, opening of incentive is gemakkelijk te combineren met de Mari Experience. Het is een unieke manier om klanten, relaties of personeel eens goed te verrassen.
 
De organisatie van de Mari Experience pakt het gehele traject voor u op. U geeft uw wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat deze avond voor u tot in de puntjes geregeld is.voor u tot in de puntjes geregeld is.

is aanwezig

 

Mari Experience Zakelijk boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mari Experience Zakelijk boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Mari Experience Zakelijk

Mari Experience Zakelijk boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mari Experience Zakelijk
Mari Experience Zakelijk
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095