Klanttevredenheid
9
Marco Tomassen

Wil je Marco Tomassen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Marco Tomassen voor een evenement.

Biografie Marco Tomassen

Marco staat voor feest en gezelligheid, met een breed scala aan nummers in zijn repertoire! Marco neemt altijd de tijd voor een persoonlijk gesprek om ervoor te zorgen dat jullie feest precies zo wordt als jullie het willen.

Met een indrukwekkende muzikale carrière die al op jonge leeftijd begon, is Marco een doorgewinterde artiest met overvloedige ervaring. Als je op zoek bent naar een echt knalfeest met een gevarieerd repertoire, is Marco de perfecte keuze.

Het muzikale aanbod van Marco is zeer divers en omvat nummers van de jaren 50 tot en met de hits van nu, zowel in het Nederlands, Engels als Spaans. Bovendien is Marco bereid om op verzoek een speciaal nummer te zingen dat voor jullie een bijzondere betekenis heeft. Marco Tomassen is de ideale zanger voor allerlei gelegenheden, van intieme huiskamerconcerten tot grote evenementen, bruiloften, feesten en verjaardagen!

Marco Tomassen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Marco Tomassen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Marco Tomassen
Marco Tomassen

Marco Tomassen boeken?

EUR Prijs v.a. € 595,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Marco Tomassen
Marco Tomassen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095