Klanttevredenheid
9
Malá Kapela

Wil je Malá Kapela boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Malá Kapela voor een evenement.

Biografie Malá Kapela

Malá kapela is een kleine kapel van zes muzikanten en een zangduo die Tsjechische volksmuziek speelt en zingt. Muziek uit Moravië en Bohemen, de twee landstreken in Tsjechië. De muzikanten en het zangduo hebben in het verleden allemaal deel uitgemaakt van diverse orkesten die deze volksmuziek speelden. De liefde voor deze volksmuziek zit bij hen echt in het hart.

Malá kapela verzorgt concerten en intermezzo’s bij diverse gelegenheden waarbij de blaasmuziek een extra toevoeging is voor een gezellige sfeer. Mogelijkheden zijn o.a. frühschoppen, terrasconcerten, opluistering van diverse feestelijke gelegenheden zoals recepties, huwelijksjubilea, afsluitingen van een feestdag.

Malá Kapela boeken doe je bij Viking Entertainment!

Malá Kapela boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over Malá Kapela. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Malá Kapela boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Malá Kapela
Malá Kapela
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095