Klanttevredenheid
9
DIE NÜNENTALER SCHÜRZENJÄGER

Wil je DIE NÜNENTALER SCHÜRZENJÄGER boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DIE NÜNENTALER SCHÜRZENJÄGER voor een evenement.

Biografie DIE NÜNENTALER SCHÜRZENJÄGER

De naam is met een knipoog naar hun grote idolen uit het Zillertal, de legendarische formatie Die Zillertaler  Schürzenjäger. Het was deze (meest succesvolle) Oostenrijkse band die de “Alpenrock” definitief op de kaart zette; een soort “Super-Kraftbrau” van lokale volksmuziek, internationale Pop en stevige Rock.   De Nünentaler Schürzenjäger heeft deze muziekkoers volledig omarmt. De passie voor de wereldhits van de Schlagers druipt er bij ieder optreden van de Nünentaler dan ook vanaf.

De band speelt in een 9-man/vrouw bezetting op het podium. De driekoppige blazerssectie is zo een beetje de parel op de kroon van de band. Doordat de band over een zanger én – zeer charmante- zangeres beschikt zijn bijna alle herkenbare hits in het repertoire van de band opgenomen. 

Die Nünentaler Schürzenjäger boeken

Het is een waar spektakel van stevige Schlagers, eigentijdse Wiesenhits, vette Rock, Neue Welle en All-time meezingers, met desgewenst een leuke knipoog naar het Hollandstalige. Een geweldige aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten uit Oostenrijk, Duitsland en omgeving, met het oog op “FEEST-gehalte” en “meezingbaarheid”.

Sinds de zomer van 2020 is de band onder de hoede van Viking Entertainment genomen. Met behulp van de specialisten van het Stimmungsburo, de samenwerking tussen Viking Entertainment en Wijsa Entertainment die heeft geleid tot het grootste artiestenbureau van de Benelux op het gebied van Volksmusik en Schlagers, heeft de band de overstap gemaakt naar de “eredivisie” van de stimmungsmuziek!
Die Nünentaler Schürzenjäger speelt normaal gesproken 1 set van 75 minuten plus nog een set van maar liefst 90 minuten. De band wordt qua techniek bijgestaan door de specialisten van LN Sound uit Maastricht. Dit bedrijf heeft inmiddels een indrukwekkend CV opgebouwd op het gebied van licht- en geluidverzorging voor bands op evenementen.

Die Nünentaler Schürzenjäger op jouw evenement 

“Wij krijgen veel aanbiedingen van bands en artiesten om hun vertegenwoordiging te regelen”, aldus Wijbrand van de Sande van het Stimmungsburo.nl. “Maar vaak haken wij af omdat wij bemerken dat het juiste gevoel voor de Volksmusik en Schlager er niet voor 100% in zit. Maar bij de Nünentaler Schürzenjäger was de klik er direct vanaf het begin”. “Wij verwachten met deze band de grotere Oktoberfest podia te gaan doen”, aldus Jack Feld namens het Stimmunsgburo.nl. “Deze band is uitermate geschikt voor de grotere feesttenten waar het Oktoberfest voor jong en oud gevierd moet worden”. 
 

DIE NÜNENTALER SCHÜRZENJÄGER boeken doe je bij Viking Entertainment!

Die Nünentaler Schürzenjäger boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DIE NÜNENTALER SCHÜRZENJÄGER
DIE NÜNENTALER SCHÜRZENJÄGER

DIE NÜNENTALER SCHÜRZENJÄGER boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DIE NÜNENTALER SCHÜRZENJÄGER
DIE NÜNENTALER SCHÜRZENJÄGER
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095