Klanttevredenheid
9
Puur MAIS

Wil je Puur MAIS boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Puur MAIS voor een evenement.

Biografie Puur MAIS

Puur MAIS is een professioneel akoestisch duo van twee goede muzikanten in de stijl ‘akoestische muziek’. Altijd gekleed in een vintage uitstraling met schoenen van Mascolori. Als duo spelen ze voor drie, een vol ritmisch warm geluid. Als rustige live achtergrondmuziek of als goede live muziek voor: receptie, bruiloft, tuinfeest, kroeg, evenement. Zonder dat de live muziek overheersend is. Muziek om naar te luisteren of – als je wil- af toe op te dansen. Specialisatie van MAIS is om ook live muziek te bieden waar strenge geluidseisen zijn.

Akoestisch duo MAIS, professionals & perfectionisten: live muziek zonder zorgen
Akoestisch duo MAIS houdt ervan alles tot in de puntjes te regelen. In de voorbereiding en tijdens het optreden. Voor hun opdrachtgevers en natuurlijk het publiek. De twee heren leven van de muziek en weten al 15 jaar wat ze moeten doen: afspraak=afspraak, op tijd zijn, professioneel licht & geluid, altijd goed gekleed en natuurlijk een perfect optreden in dienst van uw wensen en het publiek.

Singer songwriter sound / akoestische pop / live achtergrondmuziek
De klank wordt omschreven in de stijlen ‘unplugged’ of ‘singer-songwriter’. Istvan zingt alleen liedjes waar hij iets mee heeft en zingt daardoor puur vanuit hart: het publiek wordt geraakt door zijn stem. MAIS beheerst de kunst van het weglaten, door ‘klein spelen’. Bekende en onbekende liedjes krijgen opeens een toegankelijke wending dankzij de unieke warme MAIS klank. MAIS is gewend als live achtergrondmuziek te worden geboekt en het is hun vak muzikale omlijsting te verzorgen.

Professionele muzikanten, akoestische live muziek zonder zorgen Istvan Ouborg (zang/gitaar) en Maurits Malherbe (contrabas) musiceren met elkaar sinds hun 18e en zijn ondertussen beroepsmuzikanten. Maar ze repeteren nog wekelijks en zijn beidenperfectionisten: dat is live zeker te horen en te zien. Op hun gitaar en contrabas weten ze exact hoe Engelstalige (Prince, Paul Weller) en Nederlandstalige covers (Blof, The Scene) zo om te zetten naar een ‘singer-songwriter’ geluid waarmee het publiek geraakt wordt. Liedjes van ‘harde’ en ‘veel grotere bands’ (Nirvana, Radiohead, RHCP, The Doors) zetten de heren om in een eigen singer-songwriter sound. Iedereen kan genieten van MAIS want het repertoire gaat van de Rolling Stones tot aan Ed Sheehan.

MAIS bestaat 15 jaar en de heren hebben elk type evenement opgetreden, goed spelen in dienst van het gevraagde, een optreden tot in de puntjes verzorgen is hetgeen ze het liefst elke dag doen

Puur MAIS boeken doe je bij Viking Entertainment!

Puur MAIS boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Puur MAIS
Puur MAIS
Puur MAIS

Puur MAIS boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Puur MAIS
Puur MAIS
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095