Klanttevredenheid
9
Mad Harrie

Wil je Mad Harrie boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mad Harrie voor een evenement.

Biografie Mad Harrie

Van jongs af aan waren de twee broers Martie en Harrie al met muziek bezig. Van 1990 tot 1998 hebben zij als gitarist in de band ''WannePappa'' gespeeld. Zij speelden Nederpop in rock stijl. Met z'n vijven toerden ze door heel Nederland. Ze speelden met vele grote namen, zoals; Bløf, Van Dik Hout, De Dijk en regelmatig met BZB. Toen de band ''WannePappa'' stopte, misten Martie en Harrie het muziek maken en de show. In 2000 werd de eerste stap naar een eigen discoshow gezet. Om hun eigen feestje te voorzien van muziek blazen de twee broers het stof van hun pick-up, om zo schijfjes vinyl te kunnen draaien. Hierna zijn ze besmet geraakt met het discofever en Mad harrie discoshow is geboren!

Mad Harrie is een spectaculaire jaren discoshow, dat een totaalpakket biedt aan vermaak. Voor degene die zich aangetrokken voelt tot hits van o.a. ABBA, The Bee Gees, Grease en Golden Earing is MattieHarrie een absolute must. De aanstekelijke nummers, die variëren van stevige rock en country tot swingende disconummers uit de jaren 70, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning.

Hun show beperkt zich niet alleen tot het draaien van platen. Zij zijn uniek door hun live podium prestaties. Er worden dan ook veel van de bekendste jaren 70 hits live meegespeeld. Zij betrekken het publiek, zijn interactief met muziek en met een verpletterende podiumprestatie, een flitsend decor en een geweldige show wordt menig bezoeker vermaakt. Zij laten de seventies herleven als geen ander en hebben dan ook maar één boodschap: LET'S DISCO!

Mad Harrie boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mad Harrie boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Mad Harrie
Mad Harrie

Mad Harrie boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mad Harrie
Mad Harrie
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095