Klanttevredenheid
9
LUV

Wil je LUV boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van LUV voor een evenement.

Biografie LUV

Een zorgvuldige selectie in de tweede helft van de 70er jaren resulteerde in de start van de meest succesvolle damesgroep aller tijden: LUV’ was geboren.

Mede dankzij het destijds spraakmakende TV programma Waldolala en de gelijknamige hit liet de eerste écht grote klapper niet lang op zich wachten: De release van “The Greatest Lover” zorgde voor een nr-1-schokgolf in heel Europa en ver daarbuiten… Een fenomeen was geboren.

Het ijzer smedend als het heet is volgde er in moordend tempo TV shows in heel Europa met direct de tweede nummer 1 hit in successie: “Trojan Horse” die eveneens naar de nummer 1- positie knalde,ondersteund door wederom één van de geweldige videoclips waar zelfs André van Duin zijn medewerking aan verleende.

Wat vervolgens onmogelijk uit kon blijven, gebeurde dan ook: Ze kregen de erkenning in de vorm van de Conamus Exportprijs als beste export product van Nederland ná de tulp. Zo beheerste LUV’ de internationale hitparades, verkochten miljoenen platen en om de broodnodige tijdwinst te boeken verplaatsten ze zich per privéjets en limousines, welke overal klaar stonden om ze op te vangen.

Zelfs werd er met de Concorde naar Mexico gevlogen toen “Yes I Do” de nummer 1 positie daar had bereikt en hun aanwezigheid dringend gewenst was i.v.m. televisie shows en interviews. De wereld lag aan hun voeten, er werd samen opgetreden met wereldsterren als o.a. Tom Jones, James Last, Andy Gibb en Boney M.

Ook op Nederlandse bodem had LUV’ o.a. veel succes als surprise-act bij de Toppers. Het kon blijkbaar niet op,want deze triomftocht voor 3X 55.000 bezoekers resulteerde weer in een uitnodiging om op Curacao DÈ surpriseact te worden tijdens een spetterend oudejaarsfeest in de daar grootste openlucht discotheek.

Vanzelfsprekend zijn de wanden van de dames thuis behangen met gouden en platina platen dankzij de verkoop van miljoenen verkochte exemplaren..!

Alsof er geen ingelaste pauzes hebben plaatsgevonden is LUV’ momenteel weer volop actief, getuige de recente optredens tijdens de afgelopen Gaypride, het Arnhemse Gelredome, de Harbour Club in Amsterdam en Club 54 in het Sportpaleis te Antwerpen,  samen met o.a. Earth, Wind & Fire.

Een optreden van LUV’ staat borg voor een ongekende dynamiek, gezelligheid en plezier dankzij het enorme meezing gehalte van uitsluitend hits zoals o.a. Waldolala, The Greatest Lover, My Number One, Yes I Do, Trojan Horse, Casanova, etc.

LUV boeken doe je bij Viking Entertainment!

LUV boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

LUV boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
LUV
LUV
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095