Klanttevredenheid
9
Louisa boeken

Wil je Louisa boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Louisa voor een evenement.

Biografie Louisa

Zonder twijfel één van de meest spraakmakende, maar vooral ook één van de meest sympathiekste en kleurrijkste, koppels van de Nederlandse televisie LOUISA & ROSANNA.

Louisa en Rosanna zijn te volgen in hun real life soap “Onze Transgender Liefde” op TLC. De serie was vanaf het begin een enorm succes, en de kijkers kunnen maar geen genoeg krijgen van de excentrieke Louisa en de nuchtere Rosanna.

Louisa werd geboren als Lowieke op een Limburgs woonwagenkamp, maar had al snel door dat ze zich meer meisje voelde. Ze besloot uiteindelijk haar ouderlijke woning te verlaten en geheel op eigen kracht het gehele transgenderproces te doorlopen wat er uiteindelijk in resulteerde dat ze zich ontpopte tot een mooie, krachtige maar vooral goudeerlijke vrouw met het hart op de tong.

Rosanna, geboren en getogen in Venlo, voelde zich in tegenstellig tot Louisa juist altijd meer man dan vrouw. Ze zat op een voetbalclub, deed aan skateboarden en volgde een opleiding in de techniek. Terwijl Louisa er in haar jeugd alleen voor stond, kon Rosanna juist rekenen op alle steun van haar hechte familie.

Toen Louisa en Rosanna elkaar uiteindelijk tegen het lijf liepen, sloeg de vonk gelijk over. Ze vonden beiden niet alleen de ware liefde in elkaar, maar zijn vooral ook soulmates. Hun bijzondere achtergronden en levensverhaal maakte hun band vanaf de eerste minuut sterker dan ooit, en uiteindelijk besloten de twee met elkaar in het huwelijk te treden voor het oog van de draaiende camera’s werd ‘Louisa & Rosanna, onze transgender bruiloft” .

Louisa en Rosanna zijn inmiddels onlosmakelijk het boegbeeld voor gelijke rechten, transgender emancipatie en niet in de laatste plaats vervullen ze een voorbeeldfunctie in Nederland en ver buiten onze landsgrenzen voor talloze mensen die steun vinden bij dit innemende koppel.

Het nieuws over hun transgenderbruiloft ging al snel de wereld over, en uiteindelijk werd de serie ook in veel andere landen uitgezonden.  Aangezien de kijkers geen genoeg konden krijgen van de belevenissen van Louisa & Rosanna was een vervolg onontkomelijk en in “Louisa & Rosanna, Mijn Transgender Liefde” werden ze opnieuw op de voet gevolgd door de draaiende camera’s ook werden ze nog de trotse ouders van hun zoontje, Mikai. 

Ze zijn beschikbaar voor presentaties, Meet & Greet, openingen en speeches. Rosanna & Louisa zijn altijd aardig, gezellig en vooral benaderbaar- in al hun bijzonder- en veelzijdigheid een echt Nederlands Celebrity koppel, en inmiddels graag geziene gasten in talloze TV programma’s 

Louisa is tevens beschikbaar voor zangoptredens
Een ware DIVA on stage. Haar optredens zijn een lust voor het oog en het oor. Want als Louisa het podium betreed dan gebeurd er wat excentriek, over the top en adembenemend zijn slechts enkele synoniemen die haar buhne shows het beste omschrijven. Interactie met het publiek, bekende hits en haar onvervalste humor zorgen voor een half uurtje Entertainment van de bovenste plank waarbij het woord FEEST daadwerkelijk met hoofdletters geschreven dient te worden.

Louisa boeken doe je bij Viking Entertainment!

Louisa boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Louisa boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Louisa boeken
Louisa boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095