Klanttevredenheid
9
Lott Leberwurst

Wil je Lott Leberwurst boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lott Leberwurst voor een evenement.

Biografie Lott Leberwurst

‘Lieber Lott Leberwurst dan gewone Leberwurst, tralalalalala!’ Het publiek zingt metéén hard lachend mee tijdens deze entree van de rondborstige dirndl Lott Leberwurst Als zij vervolgens de eerste echte Duitse schlagerklanken inzet, is het meteen groot feest. Lott kent er velen, gezongen in haar tweedehands duits en af en toe voorzien van ondertiteling. Lott straalt liefde, ondeugd, warmte en gezelligheid uit die zowel de mannen als de vrouwen enorm kunnen waarderen.  Met een scherpe tong praat ze het ene nummer naar het andere en krijgt het publiek altijd mee in dansjes zie overal bij bedacht heeft.  Ze wisselt schlagers af met après ski  en oude nummers met nieuwe hits. Meezingen en hossen is zeer gewenst. Tijdens avondvullende programma’s kan ze haar belustigende schlagerin geschwester meebrengen of haar partner Heinz Leberwurst (is in dagelijks leven de echte schlager).  Zelfs te boeken als dinnershow of avondvullend knalfeest in combinatie met rock, pop en hollandse hits.

Lott Leberwurst boeken

Nancy van Heeswijk is dé zingende entertainer die is gefinetuned om situaties in te schatten op sfeer. Haar talent zit in originaliteit, creativiteit, optimisme en het aanvoelen van mensen. Met jarenlange ervaring in velerlei gedaanten en op alle soorten gelegenheden brengt zij een breed repertoire en stijlen en sferen. Lott Leberwurst is haar oktoberfest alter ego. Ze is niet te missen qua voorkomen, is adrem en kan een grote groep mensen laten schaterlachen. Entertainend voor grote groepen, tussen de gasten, mét de gasten en prachtig zingend vanaf elk podium.  Zij zingt ook veel andere muziek dan alleen duitse schlagers en de personages van Nancy, waaronder Lott Leberwurst, treden op voor kleine gezelschappen en grote groepen als zangeres, entertainer, comédienne, actrice, cabaretière, performer, presentatrice en gastvrouw. Op zakelijke bijeenkomsten, feestjes en partijen, festivals en evenementen of promotieactiviteiten. Lott is combineren met andere types, als duo of in grotere shows.  Maatwerk is het sleutelwoord, succes de garantie.

Lott Leberwurst boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lott Leberwurst boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Lott Leberwurst
Lott Leberwurst
Lott Leberwurst
Lott Leberwurst
Lott Leberwurst
Lott Leberwurst

Lott Leberwurst boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lott Leberwurst
Lott Leberwurst
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095