Klanttevredenheid
9
Die Geilen Madeln

Wil je Die Geilen Madeln boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Die Geilen Madeln voor een evenement.

Biografie Die Geilen Madeln

Op zoek naar een spontane act voor uw  evenement? De dames van Die Geilen Mädeln weten hoe ze een echt  Après-ski feest moeten  bouwen! Weg met de taaie Dirndls en hop in die tiroler hotpants! Confetti in de aanslag, zwaaivlaggetjes bij de hand en lekker veel interactie met het publiek.

In rap tempo komen alle “Geilen” Après-ski en oktoberfeest hits voorbij waaronder Mama Lauda , Schuhe an, Dikke titten, Schatzi, Johnny Däp en Siera Madre
Op verzoek  kan het Duitse repertoire ook uitgebreid worden met  Engelstalige Après-ski hits zoals Rainbow in the Sky, We will rock you en Sweet Caroline om de Skihut sfeer nog completer te maken!

Dit alles maakt apres-ski-duo Die Geilen Mädeln een van de populairste feestartiesten voor Après-skifeesten, oktoberfeesten, carnaval, festival en feesttent voor een scherpe prijs!

Die Geilen Madeln boeken doe je bij Viking Entertainment!

Die Geilen Madeln boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Die Geilen Madeln
Die Geilen Madeln

Die Geilen Madeln boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Die Geilen Madeln
Die Geilen Madeln
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095