Klanttevredenheid
9
Lex Gaarthuis

Wil je Lex Gaarthuis boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lex Gaarthuis voor een evenement.

Biografie Lex Gaarthuis

Lex Gaarthuis werd geboren op 1 november 1983 in het prachtige vissersplaatsje IJmuiden. Vanaf zijn 8e is hij met muziek bezig. Van blokfluit, piano en slagwerk wordt hij drummer in een band. Maar vanaf zijn 16e begint het plaatjes draaien. Radio blijkt zijn passie. Vanaf 1999 draait en werkt Lex voor een aantal lokale omroepen en webstations en vanaf 2006 komt zijn landelijke doorbraak via 100%NL, 3FM en SLAM!FM.

Lex doorloopt ondertussen ook nog de Klas van 24 (dj/presentatie groep) van de Veronica Radioschool en de HBO studie Media Entertainment Management. In september 2007 is hij een van de drie genomineerden voor een Marconi Award in de categorie ”Aanstormend Talent”. Hij maakt je nu elke werkdag wakker op 100%NL. Hij presenteert daar iedere werkdag tussen 06 en 10 uur de ochtendshow “100% Wakker”.

Van Hollandsche Hits tot stampende beats : Lex draait het allemaal en zorgt dat je feest, bruiloft of evenement de juiste energie en sfeer krijgt!

Genre: Allround met een lichte specialisatie in de genres Hollands/Nederlands/Feest-repertoire.

Lex Gaarthuis boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lex Gaarthuis boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Lex Gaarthuis
Lex Gaarthuis

Lex Gaarthuis boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lex Gaarthuis
Lex Gaarthuis
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095