Klanttevredenheid
9
Les Truttes

Wil je Les Truttes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Les Truttes voor een evenement.

Biografie Les Truttes

Wat in 1996 begon als een éénmalige grap, is 20 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde: van kleinschalige optredens in plaatselijke café’s en jeugdhuizen over culturele centra tot de grootste festivals die België en Nederland rijk zijn.

Covers brengen is één ding; ze met dezelfde energie en overgave spelen als Les Truttes is vrijwel ongezien. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering, maakt hen na al die jaren onnavolgbaar en uniek!

''Les Truttes are ELEPHANTASTIC!” Larger than Life! Les Truttes zijn niet 'just another coverband', ze zijn ‘The Original Coverband’! Quote Bono: 'Even Better Than The Real Thing’!

Nog steeds blijven zij de grens verleggen en de lat hoger leggen! Harder, Better, Faster, Stronger! In 2017 zullen ze zichzelf alweer heruitvinden. Ze komen terug, Black and Better!

Les Truttes hebben doorheen de jaren vriend en vijand moeten overtuigen om te staan waar ze nu staan! Vorig jaar nog waren zij de helden, de rebellen die na 20 jaar revolutie en guerilla eindelijk de grote overwinning behaalden! Een triomfantelijk jubileum! Sold out all over the place! Maar dit jaar worden zij verleid door 'the dark side'. Het Elephantastisch verhaal is nog niet afgelopen: The Empire Strikes Black!

'The Greatest Show on Earth' verandert in een 'Dark Circus' vol risico’s en gevaar, humor en magie, verwondering, ontroering en nog vele verrassingen! Een opmerkelijke Show: The Force is strong with this one!

Kortom, ook in dit jaar staan Les Truttes weer garant voor een show vol 'überkitsch en undercool', een muzikaal totaalspektakel dat niemand onberoerd zal laten. Aanvaard het: ook u zal bezwijken!

Surrender to the dark side! May Les Truttes be with you!

Les Truttes boeken doe je bij Viking Entertainment!

Les Truttes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Les Truttes

Les Truttes boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Les Truttes
Les Truttes
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095