Klanttevredenheid
9
Latifah

Wil je Latifah boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Latifah voor een evenement.

Biografie Latifah

Latifah (La Diva) is de Nederlandse artiest uit Amsterdam Zuid-Oost. Met haar 101barz sessie waarmee ze twee jaar geleden bijna 3 miljoen views vergaarde, zette Latifah zichzelf duidelijk op de kaart. In een scene die wordt gedomineerd door mannen is Latifah misschien wel de enige dame van dit moment die zich met gemak kan meten met haar populaire mannelijke collega’s, maar is Latifah ook een artiest die collega’s met gemak aan de kant schuift. Latifah heeft vuur, is sexy, is lief, is emotioneel, rapt, zingt en spit bars van zeer hoog niveau. Na diverse features sleepte ze haar eerste platina plaat onlangs in de wacht samen met SBMG voor het nummer ‘Laag/Boven’ en was ze te horen als first lady op het Tupac geïnspireerde album ‘All Eyez On Us’ samen met Kempi, Sevn Alias, Kevin, Josylvio, Rocks en Vic9. Na singles ‘Trophy’ en ‘Gunshot’ bracht de 24 jarige Latifah op 8 september haar gouden debuut EP ‘On My Way’ uit. Op de plaat staan samenwerkingen met onder andere SBMG, Cho en Josylvio en staan haar grote hits “On My Way” & “Avec Me”.

Dit voorjaar zal Latifah haar debuut album uitbrengen via label Top-Notch.

Latifah boeken doe je bij Viking Entertainment!

Latifah boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Latifah boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Latifah
Latifah
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095