Klanttevredenheid
9
La Vita The Hippies

Wil je La Vita The Hippies boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van La Vita The Hippies voor een evenement.

Biografie La Vita The Hippies

LA VITA: hét leven! Zo begon in 1978 de biografie van de groep La Vita. Een groep die alle feesttenten, dancings, discotheken, feestzalen helemaal "plat" speelden met hun unieke show en prachtige muziek. Aan het einde van het jaar 2001 besloten de leden van de groep ermee te stoppen. La Vita had 25 jaar door geheel Nederland en België gespeeld en toen was het welletjes. Leider en gitarist Gunner had andere ambities en de overige leden waren ook toe aan iets nieuws. De groep Smile werd opgericht en daarnaast werd en een ander project gestart onder de naam The Hippies. Vooral onder de naam van The Hippies beleeft de groep weer de grote successen van vóór 1978 in Limburg en Brabant. Onder de naam Smile werd er in de rest van Nederland met grote regelmaat opgetreden. Maar….. "het bloed kruipt waar het niet gaan kan… het gevoel van vroeger met de gouden tijden van La Vita kwam steeds weer terug.

La Vita komt weer tot leven! Zonder Gunner maar mét Eddy als muzikale vervanger en voor de rest met de overige leden van de originele bezetting van voorheen. Dat betekent dat Toetje, Sergio, Jacky en Nello weer helemaal terug zijn als La Vita. Verkleedpartijen, een prachtige podiumact en een repertoire van Frans Bauer tot Metallica of van Queen tot de Zangeres Zonder Naam. Het maakt allemaal niets uit, de groep speelt alles maar denkt vooral aan het vermaak van het publiek. Bruiloften / besloten (bedrijfs-) feesten Voor de muziek tijdens bruiloften en besloten (bedrijfs-)feesten is La Vita een kompleet andere band. De groep speelt dan volledig in op de wensen van het bruidspaar en haar gasten. De muziek is dan van easy-listning tot de heerlijke jaren zeventig en tachtig tot de golden oldies uit de jaren '60. Heerlijk swingen maar vooral volop genieten van deze zéér sympathieke groep. La Vita is een prima invulling voor ieders feest!

La Vita The Hippies boeken doe je bij Viking Entertainment!

La Vita The Hippies boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

La Vita The Hippies boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
La Vita The Hippies
La Vita The Hippies
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095