Klanttevredenheid
9

Wil je Kolonel Confetti boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kolonel Confetti voor een evenement.

Biografie Kolonel Confetti

Peleton, Kameraden, Vrienden en Haters !

Mag ik mezelf even voorstellen ? 
Mijn naam is Kolonel Confetti, het nieuwste feestbeest in de partyscene en voor mij is het hele jaar Carnaval !

Kolonel Confetti boeken

Helemaal nieuw in deze wereld ben ik niet want stiekum zit ik al héél lang in de entertainment business … Wat kan je van mij verwachten vraag je jezelf zeker af ? Nou dat zal ik eens even vertellen … Ik ben een producer, DJ en MC in 1 die oude en nieuwe hits remixed, mash up’ed en bootlegt in Carnaval Style! Over alle tracks die ik aanpak gooi ik het nodige aan confetti zodat ze net ff feestelijker worden.

Boekingen Kolonel Confetti

Tijdens mijn optreden heb ik mijn grootste vriend “De Confetti Gun” mee en samen zetten we de hele boel op z’n kop met hele bekende meezingers maar dan wel met mijn eigen sausje er over heen ! 100 % Feestgarantie … en oohjaa … niet alleen tijdens Carnaval maar gewoon het hele jaar!

Kolonel Confetti boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kolonel Confetti boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze dj. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kolonel Confetti boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095