Klanttevredenheid
9
Kleur

Wil je Duo Kleur boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Duo Kleur voor een evenement.

Biografie Duo Kleur

Duo Kleur boeken voor jouw evenement 

Het live duo Jolanda & Jean zorgen ervoor dat de gelegenheid waarvoor u ze boekt altijd met passende live muziek zal worden ingevuld. Kleur als in variatie en veelzijdigheid. Samen geven zij op gepaste wijze het muzikale tintje aan de boodschap van de dag. Dansbaar en pakkend tijdens een feestelijke avond, romantisch en gevoelig tijdens een huwelijksceremonie, integer en persoonlijk tijdens een uitvaart en smaakvol gereserveerd bij een receptie. Met de mooie klanken van gitaar, tweestemmige zang, percussie en saxofoon is de muziek nooit teveel aanwezig maar altijd op de juiste manier. Het gebruik van de instrumenten passen we aan aan de gelegenheid en uw wensen. Soms zijn zang en gitaar voldoende maar wilt u graag wat meer dansbare muziek dan raden wij de percussie en saxofoon zeker aan. Dit is geheel flexibel in te vullen.

Alles over het boeken van Duo Kleur 

Het repertoire van Kleur is gevarieerd. Te gekke popsongs komen voorbij van toen en nu. Soms in een ander jasje, soms origineel maar altijd stijlvol en live gespeeld. Heeft u een specifiek nummer wat u wilt horen? Jolanda & Jean studeren deze graag voor u in.

Duo Kleur boeken doe je bij Viking Entertainment!

Duo Kleur boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kleur
Kleur

Kleur boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kleur
Kleur
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095