Klanttevredenheid
9
Kizzy

Wil je Kizzy boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kizzy voor een evenement.

Biografie Kizzy

Kizzy 
Kizzy is zangeres, songwriter, dichteres, presentatrice en actrice. Ze werd in Nederland geboren, maar groeide grotendeels op de Antilllen op waar ze meerdere prijzen won als dichteres, actrice en zangeres. Inmiddels heeft ze ook naam gemaakt in Nederland en zelfs in Amerika, waar ze jarenlang woonde. 

Kizzy is ze te boeken voor (op maat gemaakte) presentaties en zangoptredens. Als ‘master of ceremony’ is haar presentatie door haar toegevoegde zangoptredens en (feestelijke) interactie met het publiek, uniek te noemen. Haar energieke optredens bevatten uiteenlopende genres zoals pop, rock, tropical music en dance. Van akoestische optredens, performances met DJ, tot full-band shows op festivals: “Kizzy is having a party, and YOU are invited!”

De Caraïben
Mede dankzij haar werk als presentatrice van het kinderprogramma 'Wie is er Nieuwsgierig', haar muziekhits (o.a Cocktail - Lamu Lamu), en het winnen van The Curaçao European Talent Contest en het Nationaal Songfestival van Curaçao (waarna ze ook de Nederlandse Antillen vertegenwoordigde in de finale van het Internationale Caribbean Songfestival op Barbados), kreeg zij een studiebeurs aangeboden in de Verenigde Staten.

Amerika
Na de middelbare school verhuisde Kizzy naar Boston en studeerde ze af aan het conservatorium Berklee College of Music. Ook studeerde ze acting en tv presentatie aan het Emmerson College, en musical, theater en dans aan The Boston.

Conservatory.
In de Verenigde Staten trad ze op voor o.a. president Bill Clinton en David Bowie en presenteerde ze diverse tv programma’s voor zenders als XY TV en CN8, en was ze te zien op VH1. Ook had ze cameo's in diverse tv commercials en presenteerde ze de Miss Boston beauty contest die live werd uitgezonden. Na elf jaar Amerika keerde Kizzy terug naar Nederland. 

Nederland
Kizzy boekte grote successen met haar presentatie en zangoptredens bij evenementen als Nederland Schreeuwt om Cultuur, Kracht On Tour, North Sea Round Town, 5 Mei - Straatvoetbal, The New Businesswomen, Pearls of the Dutch Caribbean, The Women's March in Den Haag, het Kwaku Zomer Festival en North Sea Jazz Festival (Curaçao).
Kizzy is de initiatiefneemster van het benefiet 'Schiedam Steunt St. Maarten' m.b.t. orkaan Irma, en haar gedicht 'Cel voor Cel' tegen kanker werd op o.a. het benefiet voor Alpe d'Huzes met veel lof ontvangen.

Tegenwoordig is Kizzy wekelijks te zien als tv presentatrice van kinderprogramma's op OPEN Rotterdam. Ook werd ze uitgenodigd om haar muzikale column en gedicht 'Supervrouwen' voor te dragen, en om te zingen voor koningin Máxima tijdens de Joke Smit prijsuitreiking.
 

Kizzy boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kizzy boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kizzy boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kizzy
Kizzy
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095