Klanttevredenheid
9
Kimberly

Wil je Kimberly boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kimberly voor een evenement.

Biografie Kimberly

Kimberly (TVOH) is een geweldig artieste en een prachtige verschijning!

Als kind was Kimberly al bezeten van muziek. Bij iedere mogelijke gelegenheid stond zij bij familiefeestjes zonder schaamte en angst de liedjes te zingen van haar grote idool en voorbeeld Whitney Houston. Op haar 16 jaar kon het dan ook niet uitblijven, Kimberly start op het conservatorium Artez in Enschede. Tijdens haar studietijd kwam zij in aanraking met muzikale leeftijdsgenoten en schitterde ze snel bij haar eerste band, en niet zomaar een band…: “The Young Beethoven”.

Door haar professionele aanpak werd zij al snel opgemerkt en geboekt door diverse agencys in binnen- en buitenland. Een droom kwam uit.

Gaat er opnieuw een droom uitkomen?
Na lang aarzelen besloot Kimberly om aan het populaire programma TVOH deel te nemen. En met succes. Het Nederlands publiek, maar ook de jury, is en blijft razend enthousiast en overtuigd van haar kunnen; Ali werd instant verliefd en Waylon ontfermd zich over haar veelzijdige talent. Tot ieders grote verbazing ging Kimberly – als de grote favoriet – toch niet door naar de finale! De media sprak er schande van, en het format van The Voice (met thuisstemmend publiek) werd openlijk ter discussie gesteld.

Toch ziet Kimberly haar muzikale toekomst met veel vertrouwen tegemoet. The Voice heeft vele deuren geopend en tijdens de halve finale werd ze als enigste uitgenodigd als gastsoliste bij Ladies Of Soul. Al snel daarna maakte ook Waylon bekend dat Kimberly mee mocht doen aan zijn twee Top1000 Waylon In Concert avonden in Ahoy. Ook internationaal is Kimberly niet onopgemerkt gebleven. De komende tijd gaan we nog veel horen van deze waanzinnige zangeres!

Volle agenda
Ondertussen zijn er vele aanvragen uit het land en is de agenda van Kimberly zich gestaag aan het vullen met leuke optredens bij personeelsfeesten, tent/pleinfeesten, festivals en prive-feesten.

Indicatie repertoirelijst:
Medley van:
Love on top
Crazy in love
Crazy – Gnarls Barkley
Lionel Richie – Hello
Alicia Keys – Empire state of mind
Whitney Houston Medley:
How will I know
Im every woman
Ann Marie – Rockabye
Dua Lipa – New rules
Sigala – I came here for love
Beyonce – Single ladies
Ayden – Till it hurts
Tina Turner – Proud Mary
Camila Cabello – Havana
Sigala – Sweet lovin
Jessie J – Bang bang
Sia – Titanium/Shewolf
Ariana Grande – Break free
Rihanna – We found love
Martin Garrix – In the name of love

Kimberly boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kimberly boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kimberly

Kimberly boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kimberly
Kimberly
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095