Klanttevredenheid
9
Kim de Boer

Wil je Kim de Boer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kim de Boer voor een evenement.

Biografie Kim de Boer

Al vanaf haar eerste auditie bij The Voice of Holland knalde Kim de Boer al van de bühne. Achter de piano vertolkte ze Adam Lambert's 'What do you want from me,' en dat deed ze goed. Met beugel en al. 'Waar heb jij al die tijd gezeten?' riep het enthousiaste jurylid Jeroen van der Boom na afloop van de auditie. 'In Sint Pancras,' antwoordde ze ad rem. Het verbaasde dan ook niemand dat ze mocht kiezen uit meerdere juryleden. Ze koos Angela Groothuizen.

De liefde voor muziek begon al op jonge leeftijd. Toen Kim 6 jaar oud was, kroop ze al achter de piano en Kim heeft uiteindelijk 11 jaar klassiek les gehad. In de tussentijd schreef Kim al vele verhaaltjes, gedichten en ontstonden liedteksten, die zich gedragen op de harmonieën van haar pianospel, ontplooiden tot liedjes. In 1996 Is Kim naar het conservatorium in Alkmaar gegaan waar ze zang ging studeren, jazz en pop. In 2002 studeerde Kim af met een programma die voor de helft bestond uit eigen repertoire.

Of het nu gaat om een heerlijke klassieker of een prachtige ballad. Wanneer Kim de Boer het podium betreedt is succes altijd verzekerd!

Kim de Boer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kim de Boer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kim de Boer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kim de Boer
Kim de Boer
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095