Klanttevredenheid
9
Kiki Busio

Wil je Kiki Busio boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kiki Busio voor een evenement.

Biografie Kiki Busio

Van kroeg tot feesttent en bedrijfsfeest tot festival, de inmiddels 27-jarige Kiki Busio heeft haar muzikale stempel al op veel plekken gezet. Door de jaren heen heeft zij een liefde voor Americana muziek ontwikkeld en dat is tijdens haar optredens dan ook zeker te horen. Ze komt met een repertoire vol herkenbare klassiekers maar zo nu en dan glipt er ook wel eens een hedendaags nummertje tussendoor.

Kiki Busio boeken

Haar interactieve houding misstaat haar niet, Kiki is gewoon Kiki en dat is voor velen al vermaak op zich. Samen met haar gitaar, houten kistjes en kleedje is ze altijd wel ergens te vinden. Natuurlijk is haar zelfgebouwde en daarmee unieke lampenkist met facebookcounter niet meer weg te denken uit haar live-decor! Like de Facebookpagina “Kiki Busio” en jouw like verschijnt tijdens haar optreden direct realtime op haar facebookcounter!

Kiki Busio boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kiki Busio boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kiki Busio
Kiki Busio

Kiki Busio boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kiki Busio
Kiki Busio
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095