Klanttevredenheid
9
Kevcody

Wil je Kevcody boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kevcody voor een evenement.

Biografie Kevcody

Al op jonge leeftijd wist Keving Agyemang, beter bekend als Kevcody, dat hij zanger wilde worden. Zijn grote idool is Michael Jackson en daar haalde hij dan ook veel inspiratie vandaan. 

Kevcody boeken voor jouw evenement 


Op zijn zestiende begon hij met het opnemen van zijn eerste tracks, onder de naam Kevcody. Voor die tijd was hij vooral bezig om zichzelf skills aan te leren in anonimiteit. Na zijn eerste tracks wordt hij uitgenodigd voor "Blauwdruk Boothcamp" een schrijverskamp. Hij wordt in deze dagen zo geïnspireerd dat hij zichzelf iedere dag uitdaagd, door de lat elke keer weer een stukje hoger te leggen. Zijn harde werken bleef niet onopgemerkt en dit resulteerde in een contract bij Sony Music. Zijn debuut EP 'Pakurumo' volgt niet veel later en op die plaat is zijn liefde voor dansbare muziek goed terug te horen. Al snel volgde vele streams op nummers als: 'Pakurumo', 'Beneden', 'Zet Die Dansie' en 'Van Mij'. 

Alles weten over het boeken van Kevcody?

Zijn ambitie gaat verder dan alleen Nederland, Kevcody wil graag naamsbekendheid in Europa maar zijn grootste droom is om zijn muziek in Afrika onder de aandacht te brengen. Hij werkt hard aan zijn tweede EP en hij is terug te horen op de single van Keizer 'Zonde' waar ook Brace aan mee werkt. Kortom, een jonge die we goed in de gaten moeten houden dus;)

Kevcody boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kevcody boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kevcody boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kevcody
Kevcody
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095