Klanttevredenheid
9
Kees Tol

Wil je Kees Tol boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kees Tol voor een evenement.

Biografie Kees Tol

Kees Tol werd landelijk bekend in twee etappes: allereerst door zijn deelname aan het TROS-programma De zomer voorbij en vervolgens als een van de meest verrassende mollen ooit, in Wie is de Mol?

Kees Tol boeken

Al jaren bezoekt Kees Tol met zijn Volendamse vrienden Jan Smit en Nick en Simon diverse vakantieoorden in het programma De zomer voorbij. Daarnaast vervult hij een humorrijke rol als gelegenheidsmanager in het succesvolle programma Nick en Simon, The American Dream. Deze samenwerking met Nick en Simon werd vervolgd in Zuid-Afrika, een land waar Kees al eerder kennis mee maakte met het programma Wie Is De Mol?, en in Cuba en Jamaica tijdens Nick en Simon, The Caribbean Dream. Gezien zijn grote populariteit liggen er meerdere rollen voor hem in het verschiet.

Kees Tol boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kees Tol boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze personality. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kees Tol boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kees Tol
Kees Tol
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095