Klanttevredenheid
9
Kees & Sonja Boeken

Wil je Kees & Sonja boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kees & Sonja voor een evenement.

Biografie Kees & Sonja

Kees Plat oprichter van de Tribute to the Catsband en Stampvast  en Sonja Onderstal allround zangeres  vormen vanaf 1 Maart 2020 een nieuw duo in Nederland onder de naam Kees en Sonja.


 Kees Plat heeft in de zomer van 2012 werd de beslissing genomen om full time muzikant te worden. Het werken op de torenkraan bij Mick Volendam en de volle agenda van de Tribute tot he Catsband,  en de solo optredens was niet meer te combineren met een baan.


En ook in de ( toen nog hobby) studio kwamen nieuwe aanvragen binnen om liedjes te schrijven, en is toen Kees Plat Music Productions met het platenlabel Kees Plat Music opgericht, met als eerste grote productie het eigen solo album “A Boy From Nowhere”in 2015.Sonja Onderstal was al als klein meisje gek op muziek, niet zo verwondelijk  met ouders waar muziek een hele belangrijke plaats had en nog steeds heeft. Thuis zingen en met de drumband op pad wist Sonja al vroeg dat ze zangeres wilde worden. Haar proffesionele zangcarriere startte ergens in 2006, er werden diverse solo single’s (nederlands en duitstalig) en een album uitgebracht die zeer succesvol waren.Maar Sonja was ook fan van de Tribute to the Catsband  en leerde daar Kees kennen, met allebei dezelfde passie voor muziek, en Sonja vertelde voorzichtig dat ze ook zong en diverse single’s had gemaakt.


Natuurlijk was Kees nieuwsgierig en vond een aantal clip’s op Youtube en was direct aangenaam verrast door haar mooie stem, en vroeg of Sonja het leuk vond om met Kees Plat & Friends mee te doen, en dat vond ze.Daarna ging het snel, er kwamen een aantal repetitie sessies en een paar try-outs, maar omdat Kees regelmatig aanvragen kreeg om iets van BZN te zingen bij solo optredens werd dat bij een optreden geprobeerd. Het publiek was heel positief en vonden het geweldig, na het weg vallen van Jan & Anny en de Mon Amour Band was het idee van een Volendamse show geboren.Met eerst een paar nummers op het repertoire is er in de zomer van 2020 hard gewerkt aan het maken, inspelen en inzingen  van orkestbanden, samenstellen van repertoire en veel repeteren.


Met trots presenteren Kees en Sonja dan ook een nieuwe show het Volendams Muziekspektakel met de grooste hits van The Cats en BZN, en met een wisselt repertoire van oa Anny Schilder, Maribel, Next One, Jan Smit, de 3J’s e.v.a.De show is te boeken voor 3 x 45 minuten, en voor een artiestenavond is er een kleine set gemaakt van 30 minuten.Uiteraard zijn Kees en Sonja ook te boeken met wat minder palingsound, dan ook op het repertoire de hits uit de jaren ’60 maar ook een foute finale met nederlandse feestnummers van oa Imca Marina, Corrie Konings, Luv, Abba, Zangeres zonder Naam e.v.a.
 

Kees & Sonja boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kees & Sonja boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kees & Sonja Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kees & Sonja Boeken
Kees & Sonja Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095