Klanttevredenheid
9
$KEER&BOO$

Wil je $KEER&BOO$ boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van $KEER&BOO$ voor een evenement.

Biografie $KEER&BOO$

$KEER&BOO$ is een van de meest tot de verbeelding sprekende rappers van Nederland. De wereld die hij beschrijft bestaat uit nachtelijke omzwervingen gewapend met spuitbussen, tools en verdovende middelen. Titels als ‘De Polo Op Mijn Body Zit Vol Met Bloed Van Stervelingen Terwijl Ik 8.6 Drink’ en ‘De Lacoste Op M’n Body Zit Vol Met Verf Van Kankertoys Die Waren Waar Ze Niet Moesten Komen’ spreken boekdelen.

$KEER&BOO$ boeken

Muzikaal doet het denken aan de 90s: boombap, de duistere hiphop van Three 6 Mafia en hardcore rap op Death Row met overstuurde bassen.

Hij was al samen te horen met Ray Fuego, Zwangere Guy, zijn Slenterprise vrienden en zelfs Faberyayo sprong op de remix van een van zijn nummers.

$KEER&BOO$ is hier niet voor de clout, maar voor de hoogst mogelijke status: “Ga ik sterven, dan sterf ik als een fucking legend”

$KEER&BOO$ boeken doe je bij Viking Entertainment!

$KEER&BOO$ boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

$KEER&BOO$ boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
$KEER&BOO$
$KEER&BOO$
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095