Klanttevredenheid
9
K-Liber 4 Life

Wil je K-Liber 4 Life boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van K-Liber 4 Life voor een evenement.

Biografie K-Liber 4 Life

De groepsleden van K-liber zijn Teddo-Juice (Richard Beharry), Pugistix (Gianward La Croes) en Mega-Master (Patrick Zimmerman). Ze zijn alledrie geboren op Curaçao, maar wonen nu in Nederland.

De boys treden sinds het ontstaan van de groep met grote regelmaat op binnen en buiten Nederland, en natuurlijk ook op de Antillen. Bij hun spectaculaire live optredens krijg je een idee van waarom ze door velen gezien worden als de onbetwiste koningen van de bubblin’ scene.

Teddo Juice schrijft de meeste liedjes, Mega-Master houdt alles bij elkaar en Pugistix is de producer. K-liber zingt hoofdzakelijk in hun moedertaal ‘Papiamento’ maar in hun nummers gebruiken ze ook andere talen waaronder Nederlands. Dat is goed te horen op de hitsingle Doe Wat Je Wil, maar ook Dansen is prima te verstaan voor Nederlanders.

K-liber wil met hun muziek (vooral de Antilliaanse) jongeren, inspireren en aansporen om hetzelfde te doen. Dat zij heel erg voorbeeldige boys zijn is af te leiden uit het feit dat twee leden van de groep een baan als onderwijzer hebben. Teddo Juice geeft Natuurkunde en Pugistix geeft Biologie.

Hoewel hun doorbraak bij het grote publiek in het najaar plaatsvindt met de hitsingle ‘Viben’ bestaat het trio dan al meer dan vijf jaar. K-Liber is na de doorbraak dan ook al toe aan hun vierde album, ‘Schuurpapier’. Eerder verschenen ‘HASIKIBOKE’, ‘Magnifico’ en ‘P.L.A.M.A.T.O.R.I.A.’ van het oorspronkelijk uit Curaçao afkomstige trio. Zongen ze op vorige albums voornamelijk in het Papiamento, op ‘Schuurpapier’ staan voor het eerst alleen Nederlandstalige nummers.

K-Liber 4 Life boeken doe je bij Viking Entertainment!

K-Liber 4 Life boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
K-Liber 4 Life
K-Liber 4 Life
K-Liber 4 Life

K-Liber 4 Life boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
K-Liber 4 Life
K-Liber 4 Life
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095