Klanttevredenheid
9
Justine Pelmelay

Wil je Justine Pelmelay boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Justine Pelmelay voor een evenement.

Biografie Justine Pelmelay

Justine Pelmelay is in 1989 internationaal doorgebroken door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met het liedje "Blijf zoals je bent". En dat is ze ook gebleven, want met haar prachtige stem weet zij iedereen die naar haar kijkt en luistert in verroering te brengen. Zij is een veelgevraagde artiest tijdens concerten van harmonie- en fanfareorkesten en brassbands. 

Zangeres Justine Pelmelay werkt aan een onthullende autobiografie. Hierin vertelt zij over haar leven als zangeres en huismoeder, maar ook over zichzelf als vrouw die nog een baan heeft om brood op de plank te krijgen voor haar gezin. "In het boek vertel ik hoe zwaar deze combinatie soms is en welke problemen dit met zich mee kan brengen", vertelt Justine. 

Toen Justine deel uitmaakte van het trio de Dutch Diva's, bracht de baan bij het telecombedrijf haar regelmatig in een lastig parket. "Als ik tot 17.00 uur moest werken, was het voor mij niet te doen om een promotieoptreden te geven om 19.00 uur met de Dutch Diva's in Hengelo. Dit kwam steeds vaker voor en ik kon onmogelijk steeds vrij nemen. Ik kon mijn baan hiervoor toch niet op het spel zetten?" De ommekeer kwam begin dit jaar na haar deelname aan het tv-programma De Afvallers met sterren. 

De zangeres viel meer dan tien kilo af. Het gewichtsverlies en de vele gesprekken met haar coach Hein Vergeer, hebben Justine laten inzien dat het ook anders kan. Dat je een knop om moet zetten om je doel te bereiken. Haar therapeut vertelde dat ze alles van zich af moest schrijven. Het resultaat is te lezen in haar autobiografie

Justine Pelmelay boeken doe je bij Viking Entertainment!

Justine Pelmelay boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Justine Pelmelay

Justine Pelmelay boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Justine Pelmelay
Justine Pelmelay
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095