Klanttevredenheid
9
Jurgen Jonkers

Wil je Jurgen Jonkers boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jurgen Jonkers voor een evenement.

Biografie Jurgen Jonkers

Jurgen Jonkers is een veelzijdige zanger die zijn sporen al ruim heeft verdiend in de entertainmentwereld. Na de succesvolle musical The Sound of Music heeft Jurgen op diverse podia en vele feesten opgetreden: van intiem familiefeest tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg.

Multi-zanger Jonkers kan eigenlijk alles aan, maar zocht een speciale set bij elkaar om naar eigen zeggen ''lekker te knallen''.

Jurgen neemt je mee in de tijd met de beste pop en rock van Nederlandse bodem! Wie zingt ze niet mee? ''Blauw'', ''Iedereen is van de wereld'', ''Stil in mij'' maar ook de hits van Marco Borsato en Kane zitten in deze energieke set! Jurgen Jonkers maakt zich hiermee uitermate geschikt voor openbare optredens op festivals. Ook op bedrijfs- of privefeest staan deze hits garant voor een volle dansvloer.

 

Jurgen Jonkers boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jurgen Jonkers boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jurgen Jonkers

Jurgen Jonkers boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jurgen Jonkers
Jurgen Jonkers
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095