Klanttevredenheid
9
Judith

Wil je Judith boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Judith voor een evenement.

Biografie Judith

“Eén van de meest spraakmakende violistes van Nederland”.

Geïnspireerd door een groep vioolspelende kinderen op tv, vroeg de piepjonge Judith om “Een gitaartje met een stokje.”  Vanaf het moment dat ze op haar vijfde haar eerste viool kreeg, heeft ze het vioolspelen nooit meer losgelaten. Tijdens haar klassieke conservatoriumopleiding maakte zij al graag uitstapjes naar de popmuziek, waarin improvisatie een grote rol speelt. Het spelen zonder bladmuziek, vanuit het hart, was voor haar vanzelfsprekend. Toch liggen popmuziek en klassieke muziek in haar beleving niet zo ver uit elkaar waardoor voor haar de combinatie tussen de twee werelden de rode draad door haar carrière vormt.

Door haar talent, professionaliteit, passie, veelzijdigheid en -niet in de laatste plaats- haar prachtige verschijning, is Judith inmiddels uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende violistes van Nederland met een dijk van een CV.

Zo tourde ze door Europa en Amerika als solovioliste bij de band Blaudzun, is ze een veelgevraagd violiste voor videoclips (o.a. Nick en Simon) en is ze geregeld te zien op TV, zoals bij “De Wereld Draait Door” en “Vrije Geluiden”. De jaarwisseling naar 2012 was voor haar letterlijk ook een hoogtepunt; hier leidde ze voor de Staatsloterij op 10 meter hoogte het nieuwe jaar in voor duizenden mensen en live op SBS6. Ook speelde ze op grote festivals als Pinkpop, Lowlands en onlangs nog festival Intents waar zij met een spetterende vioolsolo de slotact was voor 10.000 toeschouwers.

Er zijn veel boekingsmogelijkheden voor Judith. Zij kan solo geboekt worden maar ook als duo met pianist Alexander. Ook kan Judith met een strijkkwartet geboekt worden waarbij het kwartet zich dan ook “vrij door de ruimte” kan bewegen.

Zeer spectaculair is de mogelijkheid van Judith samen met één van de beroemdste drummers van Nederland, Koen Herfst,  als openingsact op een event. Koen is naast bekend van zijn verschijningen bij het televisieprogramma DWDD natuurlijk ook zeer bekend geworden als de drummer van de opening van de shows van Armin van Buuren.

Judith boeken doe je bij Viking Entertainment!

Judith boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Judith
Judith
Judith
Judith
Judith
Judith
Judith
Judith
Judith
Judith
Judith

Judith boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Judith
Judith
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095