Klanttevredenheid
9
Joy Woelders

Wil je Joy Woelders boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Joy Woelders voor een evenement.

Biografie Joy Woelders

De 33 jarige Joy Woelders is geboren in Groningen en woonachtig in het mooie Hardenberg. Joy kan niet wachten om Nederland te laten dansen op zijn nieuwe single; " Fiesta Olé " tijdens zijn live optredens in het land! Na zijn vorige nummers “Hardenberg” “Bedankt dat jij er bent” en “Ik wil nu met je dansen” is deze gezellige, spontane zanger een steeds meer gevraagde artiest geworden.

Joy Woelders boeken op jouw evenement

Zoals de naam al doet vermoeden is “ Fiesta Olé ” een vrolijk ,heerlijk en dansbaar nummer. De single geeft je gelijk een lekker zomergevoel. Ook dit nummer is door Joy zelf geschreven en is gecomponeerd door Arjan Venemann. De single is opgenomen bij AV Audio Producties. De vrolijke, spetterende videoclip is gemaakt in zijn geboorteplaats Groningen.

Joy Woelders boeken

Joy heeft met zijn nieuwe single wederom een top productie in handen en hoopt met dit nummer iedereen mee te nemen op de vrolijke klanken.  Joy zorgt ervoor dat zijn optredens staan als een huis en dat zijn fans niets te kort komen. Met “Fieste Olé” zullen de beentjes van de vloer gaan en zullen vele heupen swingend bewegen, want stil zitten bij dit nummer is niet mogelijk. Zijn repertoire bestaat uit eigen nummers en grote hits van Andre Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, John West en nog veel meer.

In september 2018 bracht Joy het prachtige nummer "ik wil nu met je dansen’’ uit en met dit lied kwam Joy binnen in de landelijke hitlijst (de oranje top 30). Joy heeft al veel ervaring opgedaan op grote podiums. Zo stond hij in 2019 op het Mega Piraten Festijn, in de Brabanthallen bij Radio NL en mocht hij de zomer tour van Radio NL in Assen afsluiten.

Joy Woelders boeken doe je bij Viking Entertainment!

Joy Woelders boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Joy Woelders

Joy Woelders boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Joy Woelders
Joy Woelders
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095