Klanttevredenheid
9
Joris en Boris

Wil je Joris en Boris boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Joris en Boris voor een evenement.

Biografie Joris en Boris

Nadat meer dan 1,3 miljoen kinderen de avonturen van Joris en Boris in tal van Sinterklaasfilms in de bioscopen konden zien was het afgelopen zomer tijd voor het gekste duo van Nederland om met hun eigen bioscopen de zomer te veroveren. En ook komend najaar zullen Joris en Boris met hun Kindersjoooo en hun Sinterklaassjooo weer veelvuldig te vinden zijn.
 

Joris en Boris boeken

Nadat het duo vorig jaar een nummer 1 hit scoorde met het nummer 'Sinterklaas in een Raket' samen met de Gebroeders Ko en ze voor hun aandeel in de Sinterklaas CD 'Het Geheim van het Grote Boek' een gouden plaat in ontvangst mochten nemen voor de verkoop van meer dan 30.000 exemplaren is het startsein gegeven voor een groot aantal doldwaze projecten waar het duo zich aan gaat verbinden.
 

Boekingen Joris en Boris

Joris is de langste van het onafscheidelijke duo Joris & Boris. Terwijl iedereen denkt dat hij niet de slimste van de twee is, weet hij door zijn klunzigheid wel vaak elke situatie te redden. Samen met Boris belandt hij dit jaar in een spannend avontuur wat alles te maken heeft met de schat van Aphrodite en hun voorouders. Zijn voorouder Jorat kreeg in het verre verleden namelijk een belangrijke taak toebedeeld door Aphrodite.

Boris is de kleinste van het onafscheidelijke duo Joris & Boris, en kan ook niet zonder zijn makker Joris. Boris heeft altijd geniale ideeën, en laat dit ook maar al te graag aan Joris merken. Samen met zijn maatje belandt hij dit jaar in een spannend avontuur wat alles te maken heeft met de schat van Aphrodite. Zijn voorouder Borat kreeg in het verre verleden namelijk een belangrijke taak toebedeeld door Aphrodite.

Joris en Boris boeken doe je bij Viking Entertainment!

Joris en Boris boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Joris en Boris boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Joris en Boris
Joris en Boris
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095