Klanttevredenheid
9
Jordy van den Boer

Wil je Jordy van den Boer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jordy van den Boer voor een evenement.

Biografie Jordy van den Boer

Jordy van den Boer  is een jong en veelbelovend talent uit brabant die met zijn stem en uitstraling bij jong en oud een glimlach op het gezicht tovert. Door zijn enthousiasme in combinatie met zijn eerdere opgedane ervaring als DJ speelt hij tijdens zijn optreden makkelijk en graag in op het publiek. Hierdoor maakt Jordy van ieder optreden één groot feest waarbij hij in een lekker snel tempo bekende Nederlandstalige hits afwisseld met eigen nummers die opvallend moeiteloos mee kunnen in die gezellige gemoedelijke sfeer.

RTV Oost

Dit alles kon natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Jordy scoorde hoog als 'nieuw talent' in het bekende regionale muziekprogramma 'Brabant Party' van Omroep Brabant. Zijn clips komen regelmatig voorbij op 'Sterren.nl' en hij wordt inmiddels omarmd door diverse regionale radio- en tv-programma's, zoals 'De Regiotap' van RTV Oost.

Ook op platengebied staat de deur voor Jordy van den Boer wijd open. Nadat hij zijn eerste singles in eigen beheer uitbracht, meldde zich een platenmaatschappij die zijn nieuwe nummers landelijk uit gaat brengen. Dit resulteerde in de single 'De Laatste Sirtaki', die veel moois voorspelt voor de toekomst...

Nieuwe single - ik wil jou 

Hebben jullie zijn gloednieuwe single al gehoord?
Check hem hieronder.

Jordy van den Boer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jordy van den Boer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jordy van den Boer

Jordy van den Boer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jordy van den Boer
Jordy van den Boer
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095