Klanttevredenheid
9
Joop Vos

Wil je Joop Vos boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Joop Vos voor een evenement.

Biografie Joop Vos

Joop Vos maakt cabaretprogramma's op maat. Een cabaretese opening om het publiek meteen bij de les te krijgen, een vrolijke opfrisser na een aantal sprekers of een komische evaluatie op het eind van uw programma. Zowel Nederlands- als Engeltalig.
 

Joop Vos Boeken

Ook de invulling is maatwerk. Een voorgesprek en een gedegen voorbereiding zorgen ervoor dat het programma afgestemd is op de inhoud, doelgroep en het doel. Daarvoor wordt van tevoren een raamwerk neergezet. Dan volgt Joop uw bijeenkomst vanaf de eerste minuut en schrijft mee.

Op een stand-up-achtige wijze wordt zo in woord en lied op de bijeenkomst teruggekeken, het onderwerp humoristisch belicht en de toekomst schertsend neergezet. Wat net gezegd is, wordt zelfs nog in de voorstelling meegenomen. Een spiegel voor iedere toeschouwer, waarbij vooral gelachen mag worden!
 

Boekingen van Joop Vos 

Naast maatwerkcabaret en dagvoorzitterschap, is Joop ook in te zetten voor thema-voorstellingen en entertainingsactiviteiten onder verschillende gezelschappen. 

Joop Vos boeken doe je bij Viking Entertainment!

Joop Vos boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Joop Vos

Joop Vos boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Joop Vos
Joop Vos
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095