Klanttevredenheid
9
Jolanda Zoomer

Wil je Jolanda Zoomer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jolanda Zoomer voor een evenement.

Biografie Jolanda Zoomer

Najaar 2006 trok Jolanda Zoomer volop aandacht met haar single 'Mannen Hebben Honger'. De sympathieke Brabantse komt met de waardige opvolger 'Dat Ding Eruit!'. Dat is slecht nieuws voor de fabrikanten van computers, want "Dat Ding' ..............is een computer. 

Jolanda Zoomer heeft het! Als meisje van elf begon ze al met zingen in het jongerenkoor The Young Emotions, waar ze de leadvocaliste was. Ze doet al jarenlang live optredens en heeft zodoende enorm veel ervaring in het bespelen van een zaal met publiek. Natuurlijk heeft ze haar stem als ijzersterk instrument, maar ook haar uitstraling is prima. Als zij er is, valt ze op. Als zij zingt, spitst iedereen als vanzelf de oren. Ze is een prettige verschijning, een warme persoonlijkheid en heeft een vlotte babbel. Jolanda gaat voor goed in het gehoor liggende, fijne spontane (levens)liedjes, waar mensen vrolijk, verliefd van worden en als het even kan ook een beetje om kunnen lachen. 

Jolanda deed mee aan het TV programma "Ster in 40 dagen", dat door de Tros werd uitgezonden. Ze eindigde daarin als tweede, maar werd wel gezien én gehoord. Niet lang daarna kwam zij in contact met Emile Hartkamp & Norus Padidar, de mensen die de drijvende kracht zijn achter successen van onder anderen Frans Bauer, Jannes en Marianne Weber. Jolanda houdt namelijk wel van een feestje, maar dan moet Dat Ding eruit!

Jolanda Zoomer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jolanda Zoomer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jolanda Zoomer

Jolanda Zoomer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jolanda Zoomer
Jolanda Zoomer
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095