Klanttevredenheid
9
Joke de Kruijf

Wil je Joke de Kruijf boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Joke de Kruijf voor een evenement.

Biografie Joke de Kruijf

Joke de Kruijf speelde in zowel binnen- als buitenland in grote Musicals waaronder The Phantom of the Opera, Les Misérables, en Cats. Ook was zij te zien in origineel Nederlandstalige musicalproducties zoals Willeke de Musical waarin zij de titelrol vertolkte, 1953 de Musical en Het Meisje met het Rode Haar. In 1995 won ze de Gouden Notenkraker, de prijs van de Nederlandse Toonkunstenaarsbond en ze was maar liefst 3 keer genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award. Ze doet aan nasynchronisatie en spreekt onder andere voor Walt Disney de Nederlandse stemmen in van Assepoester, Belle en Doornroosje. Daarnaast geeft Joke workshops met als doel jonge mensen in het musical vak te begeleiden en is ze ambassadrice voor ‘Only Friends’ en ‘A Sister’s Hope’. Ook heeft zij de training STEM ontwikkeld waarin mensen van alle leeftijden zich bewust worden van hun eigen stem en deze beter leren gebruiken en controleren.

Fotocredits: Roy Beusker

Joke de Kruijf boeken?
Wilt u Joke de Kruijf boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Joke de Kruijf en de beschikbaarheid van Joke de Kruijf?

www.jokedekruijf.nl

Joke de Kruijf boeken doe je bij Viking Entertainment!

Joke de Kruijf boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Joke de Kruijf

Joke de Kruijf boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Joke de Kruijf
Joke de Kruijf
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095