Klanttevredenheid
9
DJ John Silvester

Wil je DJ John Silvester boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ John Silvester voor een evenement.

Biografie DJ John Silvester

John Silvester van Schoonhoven is een geboren entertainer. Op de basisschool stond hij al in komische hoofdrollen op het podium en vanaf zijn 12e op diverse professionele podia, na een vuurdoop bij een grootse musical in Apeldoorns Orpheus en als zanger vanaf zijn 16e actief in diverse bands en musicals. Onder andere als leadzanger van de meest verrassende band van het Oeral festival in 1991, diverse grote popfestivals in Europa, en diverse theaters, zalen en kroegen. Overal stond John met zijn band en later als DJ-zanger.

Of het nu de huidige Top40 of André Hazes is, Neil Diamond, ABBA, Queen, Snollebollekes, Carnaval, Skihut of gezellige kroegen meezingers, na bijna 4 decennia muziek maken kent hij alle genres, voor elk feest.  

Geen idee wat uw gasten willen horen? Jong of oud, geen probleem! John maakt het voor iedereen een feest om nooit te vergeten.

DJ John Silvester boeken doe je bij Viking Entertainment!

John Silvester boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ John Silvester
DJ John Silvester

DJ John Silvester boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ John Silvester
DJ John Silvester
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095