Klanttevredenheid
9
John Gerdsen

Wil je John Gerdsen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van John Gerdsen voor een evenement.

Biografie John Gerdsen

John Gerdsen (1971) zou omschreven kunnen worden als een echte levensgenieter. Hij reist de wereld af op zoek naar de mooiste plekjes, gaat graag op stap met zijn vrienden (en is daarbij niet vies van een bubbeltje of een Mojito) en resideert aan de Amsterdamse grachten.

John werd geboren in Nijmegen en begon zijn culinaire carrière in de buurt van deze Gelderse stad. Zo werkte hij in de keuken van Bilderberg Hotel Klein Zwitserland in Heelsum (nabij Arnhem) en was hij chefkok van Restaurant de Plasmolensehof te Plasmolen (in de buurt van Nijmegen). Na een sabbatical in 2007 vestigde hij zich in de hoofdstad om vanuit daar te werken aan zijn verdere loopbaan. John kwam de keuken uit en ontwikkelde zijn vaardigheden ‘voor de schermen’; onder andere als gastheer en storemanager van Maison van den Boer. Dat beviel goed, en op dit moment runt John flexwerkbureau Zaamen te Haarlem, waarin hij zijn sterke organisatorische vaardigheden en leiderschapskwaliteiten kwijt kan, net als het overbrengen van enthousiasme aan zijn werknemers.

Toch heeft John zijn liefde voor het koken nooit verloren. Hij vindt het een fantastische uitdaging om voor 24Kitchen al zijn talenten te bundelen en zowel zijn culinaire kennis en kunde als zijn inspirerende enthousiasme op televisie te presenteren. Zijn levensmotto is ‘van niets maak ik iets’ en dat geldt ook voor het koken. Wanneer je met goede producten werkt, kun je zelfs met de meest simpele ingrediënten iets heel lekkers maken.

Koken is volgens John gevoel en emotie tonen, maar ook alles wat Moeder Aarde ons gegevens heeft met respect behandelen. Hij is gek op schaal- en schelpdieren, zijn levendigste eetherinnering is dan ook de grote schalen Fruit de Mer aan de Franse Côte d’Azur. De Franse, klassieke keuken is John op het lijf geschreven en het consumeren ervan past ook goed bij zijn levensstijl. Toch weet hij ook heel andere kost te waarderen. Bruine bonen moest hij leren eten, maar de stamppotten en hachee van zijn moeder beschouwt hij nog altijd als zijn lievelingseten. 

John Gerdsen boeken doe je bij Viking Entertainment!

John Gerdsen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
John Gerdsen

John Gerdsen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
John Gerdsen
John Gerdsen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095