Klanttevredenheid
9
Johan van Genechten boeken

Wil je Johan van Genechten boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Johan van Genechten voor een evenement.

Biografie Johan van Genechten

Johan van Genechten studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht als eerstegraads dramadocent. Hier leerde hij hoe hij creativiteit kan inzetten om mensen beter en met meer plezier te laten leren en communiceren. Deze vaardigheid heeft hij inmiddels weten te vertalen naar ruim 3.000 optredens en 700 lezingen voor bedrijven en organisaties.
Johan van Genechten is door zijn 30 jaar ervaring als geen ander in staat om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan congressen, symposia en events. Ook is hij in te zetten als dagvoorzitter of moderator om uw publiek te boeien en inspireren.
Door middel van personal coaching helpt Johan van Genechten sprekers, zangers en theaterpersoonlijkheden met het versterken van hun presentatiekracht/uitstraling en hun boodschap.
Iedere opdracht wordt gezien als een unieke uitdaging en is dan ook altijd maatwerk, waarbij humor en lichtheid hand in hand gaan met het overbrengen van de serieuze boodschap.

Johan van Genechten boeken doe je bij Viking Entertainment!

Johan van Genechten boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze spreker. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Johan van Genechten boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Johan van Genechten boeken
Johan van Genechten boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095